CHP'de Milletvekili aday adayı bolluğu

CHP'de Milletvekili aday adayı bolluğu CHP'de Milletvekili aday adayı bolluğu
A- A+

Resmi tarih ilan edilmemesine karşılık Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın seçim tarihinin 14 Mayıs olarak işaret etmesi sonrası, siyasi partilerde milletvekili aday adayları da netleşmeye başladı.

Millet İttifakının Cumhurbaşkanı Adayının ismi üzerinde anlaşamaması ve altılı masanın dağılmasının tartışıldığı bugünlerde, CHP Bolu İl Başkanlığı tarafından Milletvekili Aday Adayları ile tanışma toplantısı düzenlendi.

CHP İl Başkanı Ersan Türkoğlu başkanlığında yapılan ve Partililerin yoğun ilgi gösterdiği Milletvekili Aday Adayı Tanışma toplantısında, 12 isim aday adayı olarak toplantıya katıldı.

Kamuoyuna daha önceden aday adaylıklarını açıklayan veya siyasi kulislerde aday adayı olması beklenilen isimlerin hemen hemen tamamının katıldığı toplantıya, sürpriz isimler de katılarak aday adayı olacaklarını ilan ettiler.

Yüksel Ceylan Aday Adayı

Bu sürpriz isimler arasında en dikkat çeken ise; geçmiş dönem Bolu Belediye Başkanlarından Yüksel Ceylan oldu. Bir süredir aktif siyaseti noktalayan Yüksel Ceylan’ın, yakın çevresi ve vatandaşlardan gelen istek sonrası Milletvekili Aday Adayı olmak için karar aldığı öğrenildi.

Kimler toplantıya katıldı.

Aday Adayı Tanışma toplantısına eski Belediye Başkanı Yüksel Ceylan dışında diğer katılan isimler ise; CHP Bolu Kadın Kolları İl Başkanı Zuhal Işın, Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Asuman Şentürk Tekin, Bolu Belediyesi Meclis Üyesi Cumhur Bandakçıoğlu, geçmiş dönem Baro Başkanı Ferit Atalay, Dr. Serdar Birgören, yine geçmiş dönem Baro Başkanı Sabri Erhendekçi, emekli bürokrat Özer Özcan, Önder Başaran, Burak Cop, Ahmet Kurt ve Kanber Öztoprak olduğu görüldü.

Bu isimlerin yanı sıra devlet memurlarının da istifa sürecinin başlaması ile birlikte bu listeye başta Bolu Belediyesi Başkan Yardımcısı Rasim Özdemir olmak üzere birkaç ismin daha eklenmesi bekleniyor.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI : Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.
Manşet haberler